6944978579 Ελευθερούπολη / Καβάλας vasilisvareltzis2@yahoo.gr
hero image
 
 
ΜΟΝΩΣΕΙΣ
Βασίλης Βαρελτζής | Καβάλα


Επιλέξτε, να έχετε ζεστό χειμώνα χωρίς έντονο ψύχος και υγρασία και δροσερό καλοκαίρι χωρίς καύσωνα με οικονομία στην ενέργεια (πετρέλαιο, ρεύμα κλπ). Η στεγανοποίηση είναι μία υποχρεωτική εργασία που γίνεται για να λύσουμε τα προβλήματα που προκύπτουν, από την εισροή του νερού από τις εξωτερικές επιφάνειες προς τον οικοδομικό σκελετό. Η στεγανοποίηση αλλά και η μόνωση αποτελούν δύο από τα βασικότερα στοιχεία για την καλή ενεργειακή λειτουργία μιας οικοδομής.
 


  ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ
δωμάτων, στεγών, τοιχοποιίας είτε εξωτερικά του υπάρχοντος κελύφους, είτε εσωτερικά. Η θερμομόνωση εξωτερικά του υπάρχοντος κτιριακού κελύφους γίνεται με τη χρήση εξηλασμένης ή διογκωμένης πολυστερίνης ή πετροβάμβακα και με την εφαρμογή τυποποιημένων συστημάτων, όπως το Weber.Therm της Weber, το Thermoprosopsisτης Knauf και το Kelyfos της Isomat. Η εσωτερική θερμομόνωση γίνεται συνήθως με τη χρήση υλικών ξηράς δόμησης (γυψοσανίδα, πετροβάμβακας κ.λπ.).

  ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ - ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
δωμάτων, στεγών, υπογείων, τοιχοποιίας, φρεατίων. Η υγρομόνωση - στεγανοποίηση γίνεται είτε με επαλειφόμενα υλικά διαφόρων βάσεων (πολυουρεθανικής, ασφαλτικής, τσιμεντοειδούς, ακρυλικής), είτε με μεμβράνες επίστρωσης διαφόρων τύπων (ασφαλτικές, EPDM, PVC).

  ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ
τοιχοποιίας, οροφών και δαπέδων, είτε εξωτερικά, είτε εσωτερικά. Αφού προηγηθεί ηχομέτρηση της στάθμης των θορύβων, προτείνουμε τη βέλτιστη λύση που σχετίζεται είτε με την ηχομόνωση, είτε με την ηχοπροστασία, είτε με την ηχοαπορρόφηση μέσω της χρήσης των κατάλληλων ανά περίπτωση υλικών.
 

 Μέσω της θερμογραφίας εντοπίζουμε ευπαθή σημεία απώλειας θερμότητας (θερμογέφυρες),
ελλιπούς μόνωσης, εμφάνισης υγρασίας και διαρροών αέρα.

 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ    ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ


Με ένα τηλεφώνημα, ερχόμαστε δωρεάν στο χώρο σας, ώστε να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη αλλά και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καβάλα, τους όμορους νομούς όπως Δράμας, Σερρών, Ξάνθης καθώς και την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.