6944978579 Ελευθερούπολη / Καβάλας vasilisvareltzis2@yahoo.gr
hero image
 
 
ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
Βασίλης Βαρελτζής | Καβάλα

Αποτελεί μια ιδανική λύση για την δημιουργία του νέου σας χώρου ή την ανακαίνιση του. Είναι το πιο δημοφιλές υλικό εφαρμογής τα τελευταία χρόνια, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα, είτε για τους χώρους του σπιτιού σας…και αυτό όχι άδικα!

Έχει ένα απαλό, λείο φινίρισμα, καθιστώντας το ιδανικό για μοντέρνους και λιτούς χώρους. Εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους των σκληρών επιφανειών όπως δάπεδα, τοίχους, σκάλες, έπιπλα και άλλα, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Δε χρειάζεται αρθρώσεις ή φλάντζες, ως εκ τούτου, μπορείτε να επιτύχετε συνεχείς επιφάνειες σε συνδυασμό με άλλα υλικά όπως το ξύλο, το μέταλλο, τα κεραμικα κ.α.
 
 
 

Ανακαινίστε το σπίτι ή το χώρο εργασίας σας,
χωρίς πολύ δουλειά!


Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της πατητής τσιμεντοκονίας Nanostucco 200 είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί, χωρίς προεργασία, πάνω από τις περισσότερες επιφάνειες, όπως τσιμέντο, μάρμαρο, πλακάκι, ξύλο, κεραμικό ή σίδερο!


Σας επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη ανακαίνιση του χώρου σας, χωρίς την ταλαιπωρία και το κόστος των παραδοσιακών κατασκευαστικών εργασιών.

Αποτελεί την πιο σύγχρονη εναλλακτική λύση για ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα με ταχεία εφαρμογή και εύκολη συντήρηση!

  
 
 
 
 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

  Σε υφιστάμενα πλακίδια και παλιό τσιμέντο (χωρίς την ανάγκη να σπάσει)
  Μπάνιο και κουζίνα στους πάγκους
  Τα υπάρχοντα δάπεδα όπου η κάλυψη έχει αφαιρεθεί
  Σοβατισμένοι τοίχοι και οροφές
  Ντουζιέρες με αλλοιώσεις που οφείλονται στην υγρασία
​​​​​​​  Μπανιέρες
​​​​​​​  Σε όλα τα έπιπλα
​​​​​​​  Επισκευή εμφανούς σκυροδέματος
​​​​​​​  Κλιμακοστάσια και σκάλες
​​​​​​​  Γυψοσανίδες
​​​​​​​


 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ    ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ


Με ένα τηλεφώνημα, ερχόμαστε δωρεάν στο χώρο σας, ώστε να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη αλλά και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καβάλα, τους όμορους νομούς όπως Δράμας, Σερρών, Ξάνθης καθώς και την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.