6944978579 Ελευθερούπολη / Καβάλας vasilisvareltzis2@yahoo.gr
hero image
 
 
ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ
Βασίλης Βαρελτζής | Καβάλα

Οι τεχνοτροπίες είναι ειδικές τεχνικές ελαιοχρωματισμού που εφαρμόζονται σε τοίχους και μπορούν να προσφέρουν ένα εντυπωσιακό και μοναδικό αποτελέσματα. Με τις τεχνοτροπίες μπορείτε να δημιουργήσετε αντιθέσεις στους τοίχους σας ή να τονίσετε επιφάνειες και μέρη του σπιτιού.

Υπάρχουν πολλά είδη τεχνοτροπιών απλές ή πολύπλοκες, διακριτικές ή εκκεντρικές ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτή που επιθυμείτε και ταιριάζει με τον χώρο και τα έπιπλα σας. Στόχος της τεχνοτροπίας είναι να δώσει στο χώρο σας ένα διαφορετικό στυλ, ξεφεύγοντας από τον τυπικό, συνηθισμένο τρόπο βαψίματος.
 
 
 

Η επιχείρησή μας “ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΡΕΛΤΖΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Καβάλα, μπορεί να δημιουργήσει οποιαδήποτε τεχνοτροπία επιθυμείτε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο προσφέροντάς σας ένα ξεχωριστό και μοναδικό αποτέλεσμα που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει.

Το έμπειρο συνεργείο μας, παρακολουθώντας διαρκων τις νέες τάσεις της διακόσμησεις μπορεί να σας εγγυηθεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας μπορούμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε εργασία τεχνοτροπίας, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Στόχος μας είναι η ποιοτική εργασία σε συνδυασμό με αποτελέσματα που θα αλλάξουν την αισθητική του χώρου σας και προσδώσουν το στυλ και την λάμψη που του αρμόζει.
 
 
 
 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Για όλες τις τεχνοτροπίες χρησιμοποιούμε τα πιο μοντέρνα υλικά και μηχανήματα που μας δίνουν την
δυνατότητα να δημιουργήσουμε άριστες επιφάνειες που θα σας εκπλήξουν.
 
 
ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ    ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ


Με ένα τηλεφώνημα, ερχόμαστε δωρεάν στο χώρο σας, ώστε να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη αλλά και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καβάλα, τους όμορους νομούς όπως Δράμας, Σερρών, Ξάνθης καθώς και την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.